På genomresa

Där fick du för att du blängde

På genomresa

Vi körde genom Göteborg och på Övre Husargatan gick det lite långsammare. Det var då han stod där, lång, mörk, snygg och kanske den mest perfekte killen för Derevko som är kärlekstörstande och ganska tillgänglig.

Killen var på väg att korsa gatan men hinner upptäcka (läs granska/blänga) in i bilen på D. Själv blev jag varken glad eller speciellt förvånad då D:s blotta uppenbarelse kan få de flesta straighta grabbar att nästintill hamna under en bil efter att ha blivit paralyserade.

Jag kände mer en irritation, vem var han som trodde att han kunde äta D med blicken, tänk om hon var min? Så när han på andra sidan kaxigt låste upp sin mörka BMW tog vi givetvis registreringsnumret. Han skulle kollas upp.

Bilregistret/fordonsregistret

Här finns information om alla registrerade fordon i Sverige och har man tur så var snubben själv ägare till bilen.

Vad vi gjorde:

  • Ringde 0771-141516 och valde fordonsfråga
  • Talade in registreringsnumret (ex. Adam Bertil Cesar 1 2 3)
  • Fick ägaruppgifter upplästa (vi kallar ägaren Erik Pontus Karlsson, Varberg)

Ett ganska vanligt namn och skulle förmodligen ge mängder av träffar på Facebook. Så vi fortsätter med Birthday.se

birthday.se

Där kan vi göra en lite tightare sökning eftersom vi även kan hitta mellannamn, men… den Erik Pontus Karlsson i Varberg som vi hittar är 75 år och förmodligen långt ifrån så vital och stylad som killen på gatan. Känns inte heller som om Pontus skulle kunna vara hans pappa… Vi testar vidare och provar lite andra stavningar på birthday. Eric Pontus Karlsson, Erik Pontus Carlsson, Erik Pontus Karlson, Eric Pontus Karlsson och så vidare. Till slut hittar vi honom. Eric Pontus Kalson född -80, på samma adress finns Berit Kalson och Nils Kalson (56 och 57 år – med största sannolikhet mamma och pappa).
Min slutsats är att killen har skrivit sig hos mamma och pappa i Varberg för att han inte har råd att betala skatt och försäkring på bilen här i Göteborg.

Birthday.se

Stavningen var också lite annorlunda så vi hittar honom på Facebook, får reda på var han jobbar, kollar igenom bilderna och hittar gemensamma vänner.

Facebook

Perfekt nu kan D lätt kontakta E och på så sätt är helgen räddad.

Tills nästa gång… /Redline